Kurser

Klicka på kursen för att komma till anmälningssidan

14/8-2018: Tävlingsinriktad Valpkurs (FULL)

23/8-2018: Vardagslydnadskurs

20/8-2018: Personspår

20/8-2018: ONLINE kurs Mot Startklass

21/8-2018: VALPKURS 17:00-18:00

Vi tränar med positiva metoder, och jobbar för att skapa en bra relation mellan hundägare och hund. Träning ska vara roligt för alla parter och vi belönar hunden för rätt beteende, i stället för att straffa den när den gör fel.. Träningen ska vara en lek och nåt ni och hunden ser fram emot, men ni får även lära er hur ni sätter regler för hunden och hur vi får hunden att lyssna på oss i alla situationer.

Jag har erfarenhet av flera olika träningsmetoder. Alla hundar är olika och jag gillar att hitta olika sätt som passar just din hund! Det finns inget facit på hur man ska träna hund, hundar är olika individer och kräver olika lösningar.. Vi har små grupper som ger hög kvalitet och mycket individuell tid.
För att gå kurs hos mig rekomenderar jag att ni har försäkring på hund och hem. Hunden ska också vara vaccinerad enligt gällande regler, och frisk. Ni är själv ansvariga för eran hund och de skador den ev. orsakar. Ni deltar på egen risk och är ansvariga för allt eran hund gör. 

Vi samarbetar med SENSUS Studieförbund
11

4 thoughts on “Kurser

  1. Hej hej! Jag har en dotter på 11 år och en finn/norrbottenspets på 3år som är intresserade av någon slags kurs.. Eller rättaresagt är dottern intresserad o vill börja med hunden. Vad har du att erbjuda för henne/oss. MVH Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s